
انجام پروژه های نرم افزاری برق قدرت 0 تا 100:
یکی از گرایشهای مهندسی برق ، گرایش قدرت است.
(به انگلیسی: Power engineering) یکی از زیر شاخههای اصلی مهندسی برق است که با سیستمهای قدرت به ویژه تولید، انتقال، توزیع توان الکتریکی، تبدیل انرژی الکتریکی به شکلهای دیگر انرژی و تجهیزات الکترومکانیکی سروکار دارد. این رشته همچنین شامل راهاندازی و تعمیر و نگهداری سیستمهای حرارتی، برودتی و تجهیزات تولید توان الکتریکی مانند ژنراتورها، پستها و دیگر تجهیزات الکتریکی مورد استفاده در صنایع یا ساختمانهای بزرگ نیز میشود. شناسایی دیگر منابع جدید انرژی الکتریکی نیز از زیر شاخه های این رشته است.
مهندسی قدرت معمولاً به سه زیر شاخه اصلی تقسیم میشود:
-تولید
-انتقال
-توزیع
مهندسی برق قدرت با تولید، انتقال و توزیع انرژی الکتریکی و ساخت برخی دستگاههای مربوط به آن نظیر ژنراتورهای الکتریکی، موتورهای الکتریکی و تجهیزات الکترونیکی مورد نیاز سروکار دارد. این گرایش، به عنوان قدیمی ترین گرایش در رشته مهندسی برق، خود به چندین زیرگرایش تقسیم میشود :
در مبحث انتقال و توزیع ، روشهای مختلف انتقال برق اعم از کابلهای هوایی و زیرزمینی، اصول مهندسی فشار قوی و همچنین مدیریت شبکه توزیع و توزیع بهینه را مطالعه میکنند.برای مثال میتوان با بهینه سازی شبکههای برق رسانی ٬تاحد زیادی ازتلفات در شبکه جلوگیری نمود که این کار موضوع این گرایش از مهندسی قدرت است.
مبحث حفاظت نیز به بررسی انواع وسایل و تجهیزات حفاظتی میپردازد که در مراحل مختلف تولید، توزیع، انتقال و مصرف انرژی، تاسیسات الکتریکی، انسانها را در برابر حوادث مختلف محافظت میکنند.
گرایش ماشینهای الکتریکی شامل ژنراتورها، ترانسفورمرها و موتورهای الکتریکی میشود که این شاخه از زمینههای مهم صنعتی و پژوهشی گرایش قدرت است.
گرایش الکترونیک قدرت به طراحی و بهرهبرداری از تجهیزات الکترونیکی ویژه سیستمهای قدرت میپردازد.این تجهیزات باید با ولتاژ و جریانهای بالا سازگار باشند
معرفی گرایش سیستم های برق قدرت:
گرایش سیستمهای قدرت زمینههای تحقیقاتی فراوانی دارد که به عنوان چند مثال، میتوان نام برد:
۱) بازار برق: با توجه به خصوصی شدن تولید و انتقال و عرضه برق (تجدید ساختار) و به وجود آمدن رقابت بین شرکت های خصوصی، قیمت و مقدار مصرف و تولید برق نیز همانند کالاهای دیگر تابع قوانین بازار و اقتصاد است. یکی از زمینه های فعالیت، موارد مربوط به بازار برق است.
۲) دینامیک و پایداری: سیستم برق هر کشور، یک سیستم به هم پیوسته بسیار وسیع است که باید پایداری آن همواره حفظ شود. در نتیجه مسئله کنترل و حفظ سنکرونیزم خصوصا در شرایط خطا، بسیار مساله مهمیست و یکی از زمینه های فعالیت در گرایش سیستمهای قدرت است.
۳) حفاظت: در درس رله و حفاظت در مقطع کارشناسی تا حدودی با این زمینه آشنایی پیدا میکنید.
۴) بهره برداری: فعالیت های مربوط به بهره برداری انعطاف بسیاری دارند و میتوان آن را با بقیه زمینهها در هم آمیخت. بیشتر مسائل بهره برداری مربوط به نحوه دیسپاچ کردن واحدهای تولیدی به صورت بهینه است. به دلیل تجدید ساختار و وجود عدم قطعیت حاصل از تولیدات تجدیدپذیر (باد و خورشید و …)، هنوز مشکلات و چالش های زیادی پیش روی مهندسان است.
۵) برخی کنترلها برای بالا بردن قابلیت اطمینان سیستم و کاهش ریسک، نظیر استفاده از FACTS یا خطوط HVDC یا سوویچ کردن (قطع یا وصل برنامه ریزی شده) برخی خطوط.
گرایش سیستمهای قدرت تا حدودی به مدیریت و اقتصاد گرایش پیدا میکند. مسائل مالی بسیار مهم هستند و اکثر مسائل مربوط به کارکرد بهینه سیستم از لحاظ اقتصادی است. اکثر مسائل سیستمهای قدرت نیازمند تسلط بر روشهای بهینهسازی است. نرم افزارهایی مثل GAMS یا بعضی تولباکسهای متلب بسیار پرکاربرد و ضروری هستند.
نرم افزار های مهندسی برق مناسب برای گرایش قدرت :
۱) Matlab (متلب) (جهت سفارش کلیک کنید)
۲) CST Studio suite (سی اس تی استودیو سوئیت) (جهت سفارش کلیک کنید)
۳) ANSYS Maxwell (انسیس ماکسول) (جهت سفارش کلیک کنید)
۴) Dig SILENT (دیجی سایلنت) (جهت سفارش کلیک کنید)
۵) PS CAD (پی اس کد) (جهت سفارش کلیک کنید)
و… (جهت سفارش کلیک کنید)
سفارش جهت انجام پروژه های نرم افزاری برق قدرت
برای انجام پروژه های نرم افزاری برق قدرت می توانید با ما در ارتباط باشید
شماره تماس: 09112808098
دورنما: daneshjo.pro@gmail.com
پاسخ شما به دیدگاه